Homeopati & Healing

Homeopati

Homeopatins grundidé har varit känd i åtminstone 2.500 år. Den grekiske läkaren Hippokrates (400 år) före kristus var forntidens största helare och medicinens Fader. Han arbetade liksom Aristoteles (350 år) före kristus med teorier som idag liknar modern Homeopati och alternativ frisk/läkekonst.  År 1796 upptäckte den tyske läkaren Samuel Hahneman under dåtid en annorlunda metod som han kallade för just Homeopati med den grekiska betydelsen liknande lidande.

Den Homeopatiska medicinen som tilldelas verkar som ett budskap om vad som pågår i kroppen och dess organism. Om frekvensen i det Homeopatiska medlet är lika med sjukdomens frekvens/symtom kan det således ta ut varandra. Rätt Homeopatiskt medel med rätt utspädning (potens) är därför avgörande för ett positivt resultat.

Med Homeopati och rätt kost, kanske tillskott av mineraler och vitaminer, samt en sund mental och fysisk hälsa gärna med inslag av meditation ger man kropp och själ en möjlighet att reglera sig själv till bättre mående. 

Anamnesen ställs muntligen. Vid en Homeopatikonsultation tar jag emot i mitt hem i Torslanda i Göteborg, alternativt på Lindholmen i Göteborg men sitter även sedan hösten 2018 i butiken Regnbågen i Haga. inbokning till Regnbågen sker direkt till dom.

Jag behandlar ej barn under 8 år, gravida, personer med cancer, diabetes, hjärtsjukdom eller sexuellt överförbara sjukdomar enligt Svensk lag.

Jag skriver som gästkrönikör inom området Homeopati samt medicinskt kunnig på Terry Evans web baserade tidning Ascala News, rekommenderar att ni preminuerar på denna.

 

Välkomna!

 

Healing/Energiarbete

Som en enklare terapi för att snabbt skapa ett lugnare mående är det möjligt att energimässigt balansera våra chakrapunkter i auran. Dessa punkter, även så kallade sakralpunkter styr nämligen energin kallat “chi” eller “prana” till kroppens meridianer, hormoner, organ, och blod vilket direkt påverkar vår energistatus. Vi kan alla hjälpa till för att uppnå samt bevara en balanserad status i vår aura/energikropp med rätt andning, yoga, träning och meditation.

Oftast upplevs en positiv trötthet direkt efter en balansering men kort därefter en energiökning.  Sedan april 2019 använder jag även frekvensmaskinen ” Calibreath” vid varje konsultation. Denna balanserar båda hjärnhalvorna , påverkar hjärnvågorna, ökar måbra hormoner, reducerar stresskänslor, ökar immunförsvaret, ger ökad syreförmåga i cellerna vilket skapar ett bättre fokus i våra liv mm. Välkommen vid frågor kring denna.

Dessa metoder är i princip helt utan biverkningar. De stimulerar kroppens egna fantastiska läkekrafter och är totalt sett mycket billiga jämfört med skolmedicinen.

 

 

Hälsa är ett balanserat tillstånd av fysiskt, psykiskt och andligt välmående. Sjukdom är inte bara en vetenskaplig diagnos, det är först o främst en obalans i vårt energifält, vilket vi själva kan påverka till ett mer balanserat tillstånd genom medvetenhet om hela vår existens och dess funktion.